Mode

Wintertrends 2016/2017

Het is weer tijd voor koudste periode van het jaar de winter. Er word dus al weer volop gekeken naar de nieuwe mode trends voor de winter van 2016 / 2017. Dus om goed te winter door te komen lees dan vooral deze blog verder daarin word van alles verteld over de nieuwste modetrends. Er zijn namelijk weer veel nieuwe trends.

Blokhak

Dit jaar worden de hakken minder. Er is een hak die wel populair blijft deze winter en dat is de blokhak. Dat is een hak met een hele dikke zool. Veel mensen hebben vaak moeite om op hakken te lopen, maar daar heb je met de blokhak eens stuk minder last van. Wat je deze winter ook vooral gaat zien zijn de sneakers met dikke zolen . Die sneaker heeft dan ook een soort van blokhok. Over de blokhak zijn verschillende meningen. De één vind het wel mooi als je zo’n hak hebt en de andere vind het verschrikkelijk. Als ik zelf zou moeten kiezen dan zou ik liever een normale sneaker hebben. Ben zelf niet zo van schoenen met een hak.

Shows

Er zijn al weer een aantal fashion shows geweest de afgelopen weken. Er waren zo een aantal fashion shows van onder andere Balmain, Louis Vuitton, Armani en niet te vergeten Prada! Dat zegt dat we ons weer mogen gaan klaarmaken voor de nieuwe wintertrends van 2016/2017. Krijg je er al zin in?

Boots & Laarzen

Er komt dit jaar een nieuwe trend voor de laarsjes en de boots. Voorheen was het vaak alleen maar enkellaarsjes, maar deze winter gaat daar verandering inkomen. Wat deze winter helemaal in gaat komen zijn de hoge laarzen. Een hoge laars heb je in verschillende modellen. Zo heb je ze voor net over de knie of net onder de knie. Je kunt de hoge laars heel goed combineren met bijvoorbeeld een lange trui en dat dan in combinatie met de lange laars. Dat kan dan erg leuk zijn. Ik vind het zelf een erg leuke nieuwe trend.