Mode

De hardcore kleding van 100% hardcore

Het is vandaag de dag steeds meer zichtbaar: mensen die niet bang zijn om hun passie voor hardcore te laten zien. Gabber kleding is niet alleen de ultieme manier om te laten zien dat hardcore jouw muziek is, maar het is ook een goed middel om jouw stijl te ontwikkelen en te laten zien, om een statement te maken en om vrienden te maken met andere hardcore fanaten. Wanneer je een ander ziet die ook gabber kleding draagt van 100% hardcore, is dit een goed aanknopingspunt om een gesprek te beginnen en vrienden te maken op basis van dezelfde interesse.

Eindeloze combineermogelijkheid

Kies uit de uitgebreide collectie tussen tientallen verschillende kledingstukken voor zowel mannen als vrouwen. 100% hardcore is hier dé ideale hardcore winkel voor. Door de verscheidenheid en originaliteit van alle stukken heb je de mogelijkheid om je outfits op een originele manier samen te stellen en zo je eigen stijl te laten zien. Wees een echte trendsetter en kies voor de bijzondere artikelen, zoals een 100% hardcore waaier, een 100% hardcore heuptas of een 100% hardcore sportbeha. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om te gaan voor de basis kledingstukken die eigenlijk behoren tot de must haves van een echte gabber. Een 100% hardcore trainingspak kan immers niet ontbreken tijdens een gabber party.

Zet de trend

Profiteer nu van de speciale voordelen van 100% hardcore, jouw hardcore winkel. Zo worden je bestellingen al gratis verzonden wanneer je aan vijftig euro bestelt, worden bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd en is er een grote verscheidenheid aan zeer veilige betaalmogelijkheden. En dit voor een scherpe prijs. Bovendien zijn alle stukken uit de 100% hardcore winkel perfect met elkaar te combineren. Zo creëer je de gaafste, meest indrukwekkende looks.